PLN

Blachy i maty wypiekowe

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 20

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Blacha perforowana 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Blacha perforowana 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Już od 49,08 zł 60,36 zł
  2. Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Już od 49,08 zł 60,36 zł
  3. Blacha perforowana 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Blacha perforowana 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Już od 55,94 zł 68,80 zł
  4. Blacha pełna 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Blacha pełna 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Już od 55,94 zł 68,80 zł
  5. Blacha perforowana 3 rantowa silikonowana Al. 1,5 mm, Kempf
    Blacha perforowana 3 rantowa silikonowana Al. 1,5 mm, Kempf
    Już od 80,12 zł 98,53 zł
  6. Mata silipatowa pełna FIEBERLUX, Sasa
    Mata silipatowa pełna FIEBERLUX, Sasa
    Już od 91,58 zł 112,65 zł
  7. Mata silipatowa perforowana FIEBERPAIN, Sasa
    Mata silipatowa perforowana FIEBERPAIN, Sasa
    Już od 121,81 zł 149,82 zł
  8. Blacha perforowana 3 rantowa teflonowana AL. 1,5 mm, Kempf
    Blacha perforowana 3 rantowa teflonowana AL. 1,5 mm, Kempf
    Już od 130,65 zł 160,69 zł
  9. Blacha bagietkowa K 5-8 muld, Kempf
    Blacha bagietkowa K 5-8 muld, Kempf
    Już od 147,75 zł 181,72 zł
  10. Blacha bagietkowa EUROGLISS, Sasa
    Blacha bagietkowa EUROGLISS, Sasa
    Już od 195,25 zł 240,14 zł
  11. Blacha bagietkowa FIBERMAX, Sasa
    Blacha bagietkowa FIBERMAX, Sasa
    Już od 324,81 zł 399,52 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 20

na stronę
Ustaw kierunek malejący

Blachy i maty wypiekowe to podstawowe wyposażenie każdej cukierni oraz piekarni. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór blach do standardowych wypieków, w tym specjalistyczne blachy do wypieku hamburgerów oraz bagietek. Wszystkie blachy i maty wypiekowe w ofercie HERT cechują się wysoką jakością oraz nie wyginają się podczas pieczenia.

Blachy wypiekowe do piekarni i cukierni

Oferowane przez nas blachy wypiekowe to akcesoria do piekarni i cukierni, które zostały stworzone przez francuskich i niemieckich producentów – to daje gwarancję wykorzystania najlepszych materiałów oraz wysokiej jakości wykonania. Chętnie wybierane blachy do pieczenia ze specjalnego stopu aluminium umożliwiają wygodne pieczenie bez przywierania. Dzięki temu, że nie wykorzystuje się w nich żadnych chemicznych powłok, są to produkty całkowicie bezpieczne dla zdrowia.

Blachy wypiekowe z naszej oferty są wykonane ze specjalnego stopu aluminium, co zapewnia niezwykłą wytrzymałość. Wysokiej jakości materiał wpływa na większą stabilność cieplną, co w efekcie zwiększa trwałość akcesoriów. Blachy piekarnicze są też odporne na odkształcenia, nawet przy działaniu bardzo wysokich temperatur. Sprawdzą się więc idealnie w każdej piekarni, gdzie będą służyć przez długie lata.

Blachy perforowane do piekarni i cukierni – szybsze pieczenie i komfort pracy

Bardzo popularnym produktem są również blachy perforowane. To uniwersalne akcesoria, które przyspieszają czas wypieku o kilkanaście procent. Specjalne otwory wpływają na lepszą cyrkulację powietrza oraz zapewniają równomierne rozprowadzanie ciepła. Dzięki temu otrzymujemy produkt równomiernie wypieczony, zarówno w środku, jak i na obrzeżach.

W Twojej piekarni lub cukierni sprawdzi się blacha perforowana? Sprawdź bogatą ofertę sklepu HERT – nasz asortyment tworzą blachy perforowane z otworami różnej wielkości. Najpopularniejszą i uniwersalną perforacją jest 3 mm, natomiast do wypieku rzadszych ciast doskonałe są blachy z perforacją 1 mm lub 2 mm. Rozwiązanie to przyczynia się więc do realnych oszczędności w piekarni lub cukierni oraz poprawia komfort pracy.

Blachy i maty wypiekowe – niezbędne wyposażenie piekarni i cukierni

Do profesjonalnego wyposażenia piekarni należą specjalistyczne blachy wypiekowe, na przykład przeznaczone do wypieku bagietek lub bułek hamburgerowych. Blachy bagietkowe z naszej oferty wykonane są z najlepszej jakości aluminium. Zaprojektowane wygięcia wykonane są na specjalnych maszynach, które zapewniają pełną dokładność i powtarzalność wypieków. Do ich zalet zalicza się też prosty, kompaktowy kształt oraz dużą sztywność.

Blachy bagietkowe gwarantują bezawaryjną pracę przez wiele lat. Specjalny stelaż ze stali nierdzewnej oraz zaokrąglone rogi wpływają na wysoką jakość wypieków. W naszej ofercie znajdziesz także blachy przystosowane do wypieku bagietek francuskich oraz niemieckich.

Bardzo praktycznym wyborem są blachy do wypieku hamburgerów, które gwarantują równomierny wypiek bułek. Wykonane są metodą tłoczoną, aby utrzymanie ich w czystości nie stanowiło problemu. Do wyboru mamy dwa różne rozmiary, aby trafić w potrzeby i upodobania naszych klientów. Innym rodzajem jest blacha do zapiekanek, która ma specjalną płaską muldę. Dostępna jest również w kilku wersjach rozmiarowych. Są to elementy, które wpływają na efektywną pracę każdej piekarni oraz świadczą o jej profesjonalizmie. Sprawdź również linie do bułek, które pomoga zautomatyzować i przyspieszyć produkcję wyrobów piekarniczych.