Termin: 14 czerwca, wtorek, godz. 11:00
Miejsce: Hotel Gołębiewski, ul. Mrągowska 34, 11-730 Mikołajki
Serdecznie zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacjami praktycznymi, nt. Nowe trendy w cukiernictwie
W programie prezentacji:
- Słodkie propozycje przygotowywane na żywo i do degustacji:
- praliny
- mini deserki z musami czekoladowymi i kremowymi
- tartletki z nadzieniami
- ciasta sezonowe z owocami i kremami
- propozycje lodziarskie na sezon 2016
- prezentacja firm Credin i Bakels
- Z wykorzystaniem urządzeń:
- temperówko-oblewarka Gami
- dozowniki Unifiller i Edhard
- urządzenie do wypieku tartletek Bakon
- witryny chłodnicze Longoni
- Omówienie najnowszych trendów cukierniczych, m. in. usprawnienie i automatyzacja produkcji, krojenie ultrasoniczne, nowoczesna ekspozycja wyrobów w sklepie.
Chcielibyśmy również zwrócić Państwa uwagę na serwowaną podczas
spotkania doskonałą herbatę (Basilur) oraz kawę (Praska Kawy Palarnia).
Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa w szkoleniu:
przedstawiciel Hert Marketing: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0Bp, tel. 510 085 852 lub Sebmag tel. 502 663 364.